Portfolio

E-learning laten maken? Bekijk hier onze e-learning modules die wij voor onze tevreden klanten hebben ontwikkeld in Articulate Storyline, Articulate Rise, Lectora en Adobe Captivate. Bekijk ook de voorbeelden van het Learning Management Systeem TalentLMS. Wil je weten wat onze klanten hiervan vonden? Bekijk wat ze over E-learning Training zeggen.

Referenties

Babette Porcelijn

De Verborgen Impact


Wij zijn heel blij met de samenwerking met E-learning Training. Zowel hun strakke projectmanagement als hun inhoudelijke expertise en creativiteit leveren een kwalitatief hoogwaardige training op. https://Thinkbigactnow.org

Audrey Haan

Akzo Nobel Decorative Coatings


Ik vond het een prettige samenwerking met E-learning Training. Ze hebben van de stof een logisch verhaal gemaakt met minder tekst en mooie interacties zodat het voor onze doelgroep een fijne en gemakkelijke leerervaring wordt!

Ellis Merkelijn & Marja Steegenga

Stichting HersenletselSupport


E-learning Training hebben wij ervaren als een inspirerend, deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk bedrijf dat maatwerk levert, snel en resultaat gericht werkt! We kijken terug op een zeer inspirerende en plezierige samenwerking! Voor het ontwerpen en bouwen van onze e-learning Met MAF meer mens zijn Annemarie en Hayet voor ons een enorme steun geweest. Niet alleen in het bouwen van de e-learning maar ook in het meedenken en vertalen van onze wensen en het oplossen van problemen. Zo hebben we een e-learning op maat kunnen realiseren en zijn wij vreselijk trots en blij met het resultaat en onze klanten ook! https://www.hersenletselsupport.nl/met-maf-meer-mens

Frank Salemink

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden


Mijn start was bijna nul aan kennis. Na het volgen van de tweedaagse praktijkgerichte opleiding ben ik van nul naar een zeven gegaan. Niets was teveel en al onze vragen werden beantwoord.

Kim Berkhout

CAK


Het contact en de samenwerking met E-learning Training was van het begin af aan prettig. Ze denken mee vanuit hun ervaring, expertise en creativiteit. De lijnen zijn kort en we konden snel schakelen. Dit heeft een mooie, interactieve e-learningmodule voor de onboarding van nieuwe medewerkers opgeleverd!

Luuk Schepers

SOMA Bedrijfsopleidingen


E-learning Training heeft zich in de afgelopen periode bewezen als betrouwbare partner voor het ontwikkelen van E-learning modules. Communicatie verloopt uitstekend waardoor je deelgenoot wordt van het gehele proces.

Judith Alkema

PEP Den Haag


Na een tweedaagse training bij E-learning Training is PEP Den Haag aan de slag gegaan met het ontwikkelen van modules voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. De training werd op een zeer heldere wijze gepresenteerd en heeft ons enorm geïnspireerd.  Ook was het fijn dat we bij vragen tussendoor snel antwoord kregen via telefoon of mail. Een aanrader!

Daphne Peeters

Haga Ziekenhuis


Na de 2-daagse training bij E-learning training heb ik zeker voldoende kennis en inspiratie om zelfstandig E-learnings te gaan maken. De trainingsdagen waren goed georganiseerd, de leerstof was helder en werd prettig gebracht en er was voldoende ruimte voor oefenen en individuele vragen/onderwerpen. Het contact met E-learning training verliep vlot en bij vragen wordt snel gereageerd. Al met al 2 zeer geslaagde trainingsdagen; zeker een aanrader voor iedereen die met E-learning aan de slag wil.  

An Lambrechts

ING


De tweedaagse opleiding Storyline was zeer interessant. Een heel praktijkgerichte opleiding, waar je gerust al je vragen kon stellen en er ruimte was om hier op in te gaan. Na deze 2 dagen kunnen we gerust een e-learning opmaken. Het zelf opmaken van een e-learning gaat vrij vlot met behulp van de template die voor ons opgemaakt werd. Een aanrader!

Olivier Cauwe

ING


Een interessante opleiding die veel praktijk gericht is. De inhoud was heel complete en gegeven op een zeer goed manier. Het motiveerd om nadien een advanced sessie te volgen. Een echte aanrader

Suzanne Deveer

GS1 Nederland


We hebben een hele leerzame en plezierige training van Annemarie gehad! De training was helemaal opmaat voor ons bedrijf gemaakt en was goed opgebouwd. Het interactieve aspect van de training heeft het voor ons als deelnemers echt leuk gemaakt om te volgen!

Gerrie Vogel

Roche


Zeer duidelijke en praktisch opgezette training waarin zowel het onderwerp e-learning als het gebruik van Articulate Studio werd behandeld. Annemarie is een enthousiaste trainer die de stof goed en duidelijk over kan brengen.

Lotte Segeth

Jong Ondernemen


Ik heb de training 'Articulate Storyline' bij Annemarie Rebel gevolgd. Tijdens de training is veel ruimte voor persoonlijke aandacht (door de kleinschaligheid van de training), waardoor ze me heel goed heeft kunnen helpen. Haar training is goed opgebouwd en aan het einde ben je in staat om zelf een interactieve E-learning cursus te ontwikkelen. Ik kan haar training dus van harte aanbevelen!

Tom Klijberg

Astellas Pharma


Annemarie is zeer kundig op de inhoud van de training, maar ook zeker als trainer. Ze bewaakt de transfer, speelt in op de vraag van de deelnemer en denkt mee in praktijksituaties. De opzet van het programma vind ik heel erg sterk. Niet alleen knoppen bedienen in Articulate Studio, maar juist ook alle randzaken. Terug naar de basis: eerst leerdoelen, daarna subleerdoelen, daarna wat wil je behandelen, etc. Na de eerste dag was ik nog een beetje sceptisch wat de uitkomst zou worden, maar op dag 2 vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Dat had vooral te maken met het feit dat je EERST alle randzaken en -informatie moet hebben voordat je echt begint met E-learning maken. Wellicht een bekende valkuil (meteen de inhoud induiken). In deze training wordt hier op ingespeelt adv een methode. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat van deze training en de E-learning (2 van de 5 hoofdstukken af) die ik heb gevolgd/ontwikkeld.

Geke Beugels

Karakter


Training Articulate Storyline. De training was goed en helder en zeer interactief. Er was alle ruimte om vragen te stellen en zaken te bespreken. De lijn was helder en was goed in opbouw. Met haar enthousiasme motiveert ze nog meer om er direct mee aan de slag te gaan. Als tip zou ik meegeven dat het voor aanvang van de eerste cursusdag al helder is wat de huiswerkopdracht is voor de tweede trainingsdag, zodat je daar agenda technisch vast tijd voor kan reserveren.

Arnold Smit

STC-Group


Als ik Anne-Marie in een paar worden moet typeren zijn dat: Initiatiefrijk, betrokken, fexibel. Bij het realiseren van een E-learning omgeving voor de gehele STC-Group heeft Anne-Marie duidelijk haar stempel op het project gedrukt. Ze heeft zeer waardevolle input geleverd met betrekking tot navigatie en gebruiksvriendelijkheid, ook haar feedback bij het uitwerken van de achterliggende [...]

Bas Haas


Annemarie has a clear view and understanding on creating professional e-learning courses. I've had training in the software package "Articulate - Storyline" which she has given in a three step course. After the course, I can now independetly [...]