Onze Visie

E-learning Training gelooft in de kracht van praktische e-learning cursussen. E-learning is een middel om binnen korte tijd veel mensen op een flexibele manier te laten leren. Op een leuke en interactieve manier worden kennis, vaardigheden en houding geleerd. Het leren wordt gestimuleerd door de lerende te activeren en door interactieve werkvormen aan te bieden. De lerende kan plaats- en tijdsonafhankelijk leren. De mogelijkheden met e-learning zijn dus eindeloos.
Het stopt echter niet bij de e-learning cursus. Eigenlijk begint het pas echt op de werkvloer. Want daar moet de werknemer de kennis, vaardigheden en houding toe gaan passen. Binnen de e-learning cursus besteden we hier al aandacht aan. Ook adviseren we de organisatie wat zij kunnen doen om het geleerde te borgen in de praktijk. Want dan ontstaat er transfer. Zo maakt de lerende het verschil op de werkvloer. Daar geloven wij in.

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en de NRTO Algemene Voorwaarden en onze klachtenprocedure.