Het Team

Achter E-learning Training schuilt een team van professionals. Graag stellen wij ons team aan je voor:

Annemarie Rebel

Hoe kan Annemarie jou helpen in je ontwikkeling?

06 - 396 693 33


Annemarie is de oprichter van E-learning Training. Ze ontdekte haar passie voor leren op de Hogere Hotelschool. Na het behalen van haar diploma reisde ze de wereld over en deed ze internationale werkervaring op. Al doende leerde ze de kneepjes van het vak in de rol van Learning Manager binnen de bekende hotelketen Hilton. Ze implementeerde op succesvolle wijze e-learning binnen verschillende organisaties en heeft een passie voor online leren met resultaat!

Hayet Ahbarouch

Wat wil jij van Hayet leren?

085-0655340


Hayet heeft een pragmatische aanpak bij het ontwikkelen van e-learning. Ze werkt graag met Articulate Storyline om pakkende e-learning modules te ontwikkelen die aansluiten bij de klant!

Denise Koopmans

Waar kan Denise jou mee helpen?

085-0655340


Denise studeerde Onderwijskunde in Utrecht en heeft daarna meerdere gebieden binnen het onderwijs onderzocht. Bij E-learning Training heeft ze haar passie gevonden en helpt ze je graag met het bedenken van de beste oplossingen voor jouw leervragen!

Katja Schilte

Hoe kan Katja jou helpen?


Na een aantal jaren lesgeven in beeldende vorming en digitale media, heeft Katja zich verder gespecialiseerd met de master Educational Science and Technology aan de Universiteit Twente. Bij het maken van e-learning modules kan ze zowel haar onderwijskundige als haar creatieve kwaliteiten kwijt. Ze helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen!

Iris Poland

Welke onderwijskundige theorie kan Iris jou uitleggen?


Iris studeert Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en loopt stage bij E-learning Training. Met haar onderwijskundige kennis draait ze haar hand niet om voor uitdagende vraagstukken.

Reonald Donata

Welke vraag heb jij aan Reonald?

06 - 24536211


Reonald is sparringspartner en (strategisch) adviseur tegelijk. Reonald heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en kijkt vanuit dit perspectief naar leren en transfer. Hoe maken we de vertaling naar de werkplek? En wat werkt wel en wat niet? Reonald praat hier graag over mee en bekijkt de e-learning modules vanuit zijn jarenlange ervaring. En omdat een leven lang blijven leren belangrijk is, volgt hij nu een MBA-opleiding aan Nyenrode.

Lotte van den Ouden

Hoe kan Lotte jouw organisatie verder helpen?

085-0655340


Lotte studeerde Pedagogische Wetenschappen (Leerproblemen) en Toegepaste Taalwetenschap. Ook heeft ze meerdere jaren ervaring als toetsdeskundige. Ze vindt het een uitdaging om deze brede kennis toe te passen bij het maken van resultaatgerichte e-learning modules. Kan zij jouw organisatie helpen bij een onderwijskundig vraagstuk?